Manna filozófia

Manna és a fenntarthatóság

A mi életünket is átszövik a fenntarthatóság, és a társadalmi felelősségvállalás kérdései. Közös célunk a környezetterhelés csökkentése, az egészséges életmód elősegítése, a racionális anyagfelhasználás. Mindezek érdekében, különös gondot fordítunk a hazai alapanyagok felhasználására, a szezonális alapanyagok előnyben részesítésére. Minden termékünk hozzáadott tartósítószertől mentes, egészséges, természetes alapanyagokból készül.

Újrahasznosítjuk a papírárut, beleértve a tortadobozokat is. Amennyiben Ön is szeretné, hogy kevésbé terheljük a környezetet, bátran küldje vissza a megfelelő állapotban lévő dobozokat szállítónkkal.
Az alapanyag beszerzésnél is keressük az optimális megoldást, melynek érdekében, az adott napi szállításokhoz szükséges alapanyagokat, az előző nap délelőtt szerezzük be, készítjük elő, hogy ne keletkezzen felesleg. Célunk a pazarlás elkerülése, a gyártás optimalizálása, és termékeink frissességének garantálása.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a termékfejlesztésre. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi sütemény trendeket, valamint a speciális étkezési igényeket, hogy minden célcsoportot ki tudjunk szolgálni egészséges és finom édességekkel.

Manna és a minőségbiztosítás, termékfejlesztés

Budapesten található üzemünket folyamatosan fejlesztjük, a legmagasabban képzett szakembereket alkalmazzuk. Termékfejlesztési részlegünk azon dolgozik, hogy termékeinkkel a vevők igényeit, a legszéleskörűbben tudjuk kielégíteni. Nagy figyelemmel és maximális rugalmassággal szolgáljuk ki partnereinket, a kis kávézókon át a multinacionális cégekig. Törekszünk arra, hogy a vásárlóinkat részletesen és teljes körűen tájékoztassuk. Termékeink IFS Minőségbiztosítási szabvány szerint készülnek. A süteményeink minőségének, a termékfejlesztésnek és a vevőközpontú filozófiánknak köszönhetően, lehetőségünk nyílt, az elmúlt évek során, több külföldi és magyar multinacionális céggel is együttműködni. Folyamatosan meg kell felelnünk a piac által diktált magas minőségi követelményeknek. Célunk elérésében a rendszeresen elvégzett, kiváló eredménnyel záruló nemzetközi szintű auditok is segítségünkre vannak.

 

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .