Esküvői tortarendelés

Manna Esküvői torta rendelés

Tervezzük meg együtt az esküvői tortátokat, hogy a Tiétek legyen a legszebb és a legegyedibb! Törekszünk arra, hogy minden torta különleges legyen, ezért a legapróbb részleteket is mérnöki precizitással dolgozzuk ki, figyelve arra, hogy a torta passzoljon hozzátok és az esküvő tematikájához. Fontos számunkra a torta design és a személyre szabott kiszolgálás. A Manna kreatív csapata segítségével, varázslatos és finom esküvői tortát, desszert asztalt alkotunk számotokra, amelyre biztos, hogy mindenki emlékezni fog. Esküvői torták mellett, cupcake állványokat, cake pop-ot, sós és édes aprósüteményeket, menyasszonyi kísérő tortákat is gyártunk, valamint köszönő ajándékokat, ehető ültetőkártya tartókat és egyedi, csak nálunk kapható tortadíszeket az esküvői torta tetejére.

 

A megrendelés menete:

I. lépés: Az alábbi telefonszámon és E-mail címen tudjátok felvenni velünk a kapcsolatot.

II. lépés: Amennyiben telefonon történik a megkeresés, úgy egyből tudunk időpontot egyeztetni egy személyes konzultációra és egy torta kóstolásra. E-mailben történő megkeresés esetén 24 órán belül válaszolunk leveletekre.

III. lépés: Megbeszélt időpont alapján, irodánkban, Csepel, Színesfém u. 4-10-ben tudunk találkozni.

IV. lépés: Irodánkban egyeztetjük az elképzeléseket.

V. lépés: A megbeszélteket, egy írásos ajánlat formájában elküldjük számotokra.

VI. lépés: Az ajánlat írásos visszaigazolása esetén, küldünk egy számlát 30% előlegről, amelyet utalással tudtok kiegyenlíteni. A fennmaradó 70% -ról a számlát, az esküvő előtt 5 nappal kapjátok meg, amelyet szintén utalással tudtok rendezni.

VII. lépés: A megbeszélt paraméterek alapján, az elkészült tortát kiszállítjuk a helyszínre, a megadott időpntban.

 

Manna torta árak:

Manna egyedi tervezésű menyasszonyi torták: 1250 Ft/szeletártól megrendelhetőek (A torta ára, az ízvilágától, a díszítéstől és az elkészítés munkaidő igényétől függ!)

 

Választható ízesítések:

Amerikai csokoládétorta, Csokis-narancsos trüffel torta, Csokis-málnás trüffel torta, Sacher torta, Fekete erdő torta, Eszterházy torta, Répatorta, Puncs torta, Citromos torta, Dobos torta, Vaníliás-málnás torta, Red Velvet vaníliás-gyümölcsös torta és egyéb különlegességek.

Igény szerint, paleo, gluténmentes, laktózmentes, cukormentes tortákat is vállalunk!

 

Esküvői kísérő torták:

7500 Ft/torta áron kaphatóak (16 szelet)

 

Esküvői köszönőajándékok:

690 Ft/db ártól kaphatóak

 

Sós és Édes aprósütemények:

2900 Ft/kg-os áron kaphatóak

 

Egyéb desszertek:

Az egyedi tervezésű Manna desszertek

690 Ft/darabtól (az ár:  az ízesítéstől és díszítéstől függően változik!)

– Cupcake

– Muffin

 

Választható ízesítések:

(Triplacsokis, Csokikockás, Áfonyás, Erdei gyümölcsös, Bécsi mandulás meggy töltelékkel, Málnás-fehércsokis, csokis-banános)

 

Kiszállítási feltételek:

A kiszállítás Budapest területén 45 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, 45 000 Ft alatti rendelés esetén, a szállítás: 5000 Ft

BUDAPEST vonzáskörzetében a szállítási díj 10 000 Ft.

(Szentendre, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Solymár, Üröm, Budakalász, Pomáz)

VIDÉKI kiszállítás esetén 150 Ft/km áron szállítunk!

 

Torta rendelés:

Kiss Andrea 

Mobil: +36-20-321-07-23

E-mail: andrea.kiss@manna1887.com

web: www.manna1887.com

Facebook: Manna Esküvői Torták