Manna filozófia

A Manna 1887 Kft családi hagyományai alapján, generációról generációra adta tovább az általa képviselt értékeket. A filozófia a régi, csupán a recepteket és gyártási technológiákat alakítjuk folyamatosan úgy, hogy megfeleljen a modern kor követelményeinek, lépést tartva a XXI. század trendjeivel, kihívásaival (pl. a speciális táplálkozási igényekkel). A nemzetközi cukrászati irányzatokat ötvözzük a saját Manna hagyományainkkal, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű termékek kerüljenek a polcokra. Követjük a több mint 100 éves múltra visszatekintő hagyományainkat, amely szerint termékeink válogatott, magas minőségű alapanyagból készülnek, hozzáadott tartósítószer nélkül. 

Az édességek és a sütemények megítélése a XXI. században teljesen átalakult, egyre nő a száma az olyan embereknek, akik odafigyelnek táplálkozásukra és tudatosan választanak élelmiszert. Az egészségtudatos fogyasztó részére is kiváló választás a Manna brand név alá tartozó válogatott, magas minőségű, kézzel készített termékcsalád bármely tagja. Célunk, hogy az édességek is egészségesebbek legyenek.

Manna és a fenntarthatóság

A mi életünket is átszövik a fenntarthatóság, és a társadalmi felelősségvállalás kérdései. Közös célunk a környezetterhelés csökkentése, az egészséges életmód elősegítése, a racionális anyagfelhasználás.

Mindezek érdekében, különös gondot fordítunk a hazai alapanyagok felhasználására, a szezonális alapanyagok előnyben részesítésére. Minden termékünk hozzáadott tartósítószertől mentes, egészséges, természetes alapanyagokból készül.

Újrahasznosítjuk a papírárut, beleértve a tortadobozokat is. Amennyiben Ön is szeretné, hogy kevésbé terheljük a környezetet, bátran küldje vissza a megfelelő állapotban lévő dobozokat szállítónkkal.

Az alapanyag beszerzésnél is keressük az optimális megoldást, melynek érdekében, az adott napi szállításokhoz szükséges alapanyagokat, az előző nap délelőtt szerezzük be, készítjük elő, hogy ne keletkezzen felesleg. Célunk a pazarlás elkerülése, a gyártás optimalizálása, és termékeink frissességének garantálása.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a termékfejlesztésre. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi étkezési trendeket, valamint a speciális étkezési igényeket, hogy minden célcsoportot ki tudjunk szolgálni egészséges és finom édességekkel.

 

Mit ér a termék, ha magyar?

Egyre nő azon vásárlók köre, akik törekszenek, akár a napi rutinbevásárlás során is arra, hogy magyar termékeket vegyenek le a boltok polcairól. Nem könnyű eligazodni az árurengetegben, gyakran hosszasan böngészni kell a címkéket, hogy kiderüljön, honnan származik a kezünkben tartott termék, ráadásul számos tévhit is megzavarhat bennünket. Kevesen tudják például, hogy a piacvezető csokival bevont túrórúd márka már régen nem magyar cég terméke.

A magyar márkák többnyire nem élvezhetik a tömegekhez szóló reklámozás előnyeit, így a piacon ismeretlenül nehéz eljutni a vásárló kosaráig. Számos törekvés indult már hazánkban, hogy élénkítse az érdeklődést a magyar termékek iránt, és kisebb-nagyobb sikereik mutatják, hogy sokakban él az igény, hogy jó minőségű hazait vásároljanak, a silány olcsó tömegtermékek helyett.

Az egyik legjobban fejlődő ilyen törekvés, a "Magyartól vedd a magyart!" önszerveződő közösség, amely egyedülálló, magyar termékeket felvonultató adatbázisával valódi segítséget nyújt a vásárlóknak az eligazodásban. Weboldalukon kategóriákba rendezve megtalálható számos magyar termelő és gyártó, akiknek sokszor nehéz a helyzetük, annak ellenére, hogy kiváló minőséget, és megfizethető árakat tudnának kínálni, ám a nagytömegek vásárlóhelyéhez, a hipermarketek polcaihoz eljutni rettentően nehéz.

"Tudjuk jól, hogy mennyire szívvel és lélekkel termelnek ezek a magyar kis és középvállalatok, és segíteni akarunk rajtuk és egymáson, mert nyilvánvaló, hogy ha ők fejlődni tudnak azzal a magyar gazdaság is épülhet, és ezzel minden magyar jól jár." - nyilatkozta Lázár Lajos a Magyartól vedd a magyart! egyik vezetője. "Lehetőséget kerítettünk arra, hogy megmutathassák magukat a magyar termékek, és a színes és csillogó reklámok helyett, egy hiteles és őszinte videóval szólhassanak a magyar vásárlókhoz."

A legnagyobb videómegosztó oldalon látható első kisfilmjük négy hazai márkát mutat be, melyek a vásárlók kegyeit keresve töretlen lelkesedéssel állítják elő termékeiket. A videó hosszabb, 21 perces változata mélyebb betekintést ad az egyes gyártók kulisszatitkaiba.

 

http://veddamagyart.info/

 

Videó rövid változata

 

Videó hosszabb változata